Χρήστος Μάστορας: Το πρώτο μήνυμά του για το πρόβλημα υγείας του!

Χρήστος Μάστορας: Το πρώτο μήνυμά του για το πρόβλημα υγείας του!

Αιθουσαία νευρωνίτιδα έχει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει αποσυρθεί από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. 

Ο frontman του συγκροτήματος Melisses υποφέρει από μία πολύ βαριά ίωση, η οποία τον κρατά σπίτι.

Μάλιστα, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται είναι κλειστό από την περασμένη εβδομάδα, ενώ δε θα λειτουργείσει ούτε το τριήμερο.

Ο τραγουδιστής, το πρωί της Παρασκευής, έκανε μια ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«“ΑΝ”... Ωραία λέξη... Αινιγματική, κομψή, διπλωματική και πολλά άλλα.. Στην περίπτωση μου όμως σημαίνει Αιθουσαία Νευρωνίτιδα (ΑΝ).Google it! Έτσι απροειδοποίητα... Κι εκεί που νιώθεις παντοδύναμος, ανίκητος κι ωραίος κι όλες αυτές τις γλυκιές ψευδαισθήσεις της νιότης, σε σκουντάει η πραγματικότητα. Το σκούντημα είναι λίγο πιο δυνατό απ’αυτά που έχεις συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ’ό,τι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο... Εν ολίγοις «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια γελάει ο Θεός», «υγεία πάνω απ’όλα» κι όλα αυτά τα κλισέ λέω να τα υιοθετήσω... ΑΝ τρέχετε λοιπόν για πολλή ωρα στην αριστερή λωρίδα, τσεκάρετε που και που μήπως έχει ανάψει λαμπάκι για βενζίνη.. Από την επόμενη βδομάδα που θα μπορώ, πρώτα ο Μεγάλος βέβαια να περπατήσω σε ευθεία γραμμή ,τα λέμε στη BOXάρα μας το ΠΣ(29-30) και στο Barbarella μας την Κυριακή(31).

Θα έλεγα «αγάπη» αλλά τελικά «υγεία πάνω απ’όλα» my friends. ΧΜ»