«It’s Show Time»: Πρεμιέρα το Σάββατο με καλεσμένη την Pamela Anderson και πολλούς ακόμα…(Φωτο)

«It’s Show Time»: Πρεμιέρα το Σάββατο με καλεσμένη την Pamela Anderson και πολλούς ακόμα…(Φωτο)

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα, «It’s Show Time» και το πιο κεφάτο πάρτι ξεκινά.

Καλεσμένοι του Νίκου, αγαπημένοι σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ανατρεπτικές εμφανίσεις, υπόσχονται να κάνουν τα Σαββατόβραδα μοναδικά.

Η pop queen Ελένη Φουρέιρα, το κορίτσι που έβαλε φωτιά στη Eurovision και χορεύει την Ευρώπη στους εκρηκτικούς της ρυθμούς, έρχεται στο «It’s Showtime», όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Pamela Anderson, η ηθοποιός που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, φέρνει αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μιλά για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Adil Rami.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και ξεσηκώνει το κοινό και τις VKators! Η Έφη Σαρρή εισβάλλει στο στούντιο, σε ένα δυναμικό flash back στα 90’s, και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα με εμπνευσμένο τρόπο και καυστικό χιούμορ.

H Βίκυ Κάβουρα παρουσιάζει ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που μοιράζει πλούσια δώρα σε κοινό και τηλεθεατές. H Chali Jennings εμπνέεται τις πιο θεαματικές χορογραφίες!

It’s Show Time»: Το πιο λαμπερό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 2 Μαρτίου, στις 21.00 στο OPEN.