Η πρώτη ανάρτηση της Τσολάκη μετά το τέλος του «Τι λέει;»

Η πρώτη ανάρτηση της Τσολάκη μετά το τέλος του «Τι λέει;»

Κλήθηκε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή, μιας και μετά από αποφάση του σταθμού, η εκπομπή «Τι λέει;» δε θα ξαναβγεί στον άερα του Alpha.

Αν και το μεσημέρι της... τελευταίας της εκπομπής το χαμόγελο και το κέφι δεν έλειπαν από την Ελένη Τσολάκη, την Κυριακή η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους -μεταξύ άλλων- και τη συγκίνησή της.

«Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα! Έμαθα, είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου…κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές, τις αγωνίες, τα βλέμματα, τις σκέψεις, τις λέξεις, τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό… γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!! Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τη καθημερινή μου “οικογένεια”, ένας ένας κ όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!! Θα μου λείψετε… Πάμε για άλλα…και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Και να θυμάστε…τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά τη κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.