Οικονομόπουλος- Αραβανή: Η αγκαλιά που δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού!(φωτο)

Οικονομόπουλος- Αραβανή: Η αγκαλιά που δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού!(φωτο)

Η πρώτη κοινή εμφάνιση και η φωτογραφία του ζευγαριού!

 

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα για τη σχέση, ή μάλλον για να ακριβολογούμε, τον χωρισμό του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή.

Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε ποτέ αυτή την είδηση. Τελικά, οι δυο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι, τουλάχιστον αυτό φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο φίλος του μοντέλου, Χάρης Σιανίδης, στο Instagram. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος και η Ευαγγελία έκαναν κοινή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό, βάζοντας οριστικό τέλος στις "κακές" γλώσσες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό Cafe - Restaurant της Αθήνας και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι, ενώ ο ένας δεν έπαιρνε τα μάτια του από τον άλλον. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε παλιές, αλλά και νέες του επιτυχίες. Βέβαια, η Ευαγγελία Αραβανή τα… έδωσε όλα, όταν ο αγαπημένος της ερμήνευσε το τραγούδι «Μη φύγεις τώρα», σιγοτραγουδώντας το κι εκείνη.

Στην ίδια παρέα είδαμε τον Σάκη Ρουβά και την Τζένη Τζιβεριώτη.