Η καταπληκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη κέρδισε το κοινό του Your Face Sounds Familiar!(video)

Η καταπληκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη κέρδισε το κοινό του Your Face Sounds Familiar!(video)

Νικήτρια στο δεύτερο live του Your Face Sounds Familiar ήταν η Κατερίνα Στικούδη!

Η νίκη της τραγουδίστριας σε αυτό το live ήρθε απρόσμενα καθώς από τη στιγμή που το buzzer της έδωσε τη Δήμητρα Γαλάνη ήξερα και η ίδια πως το έργο της ήταν πολύ πολύ δύσκολο.

Κι όμως, η Κατερίνα κατάφερε να κάνει την καλύτερή της -μέχρι τώρα- μίμηση σε έναν ρόλο εντελώς κόντρα από αυτή. Συγκέντρωσε τις υψηλότερες βαθμολογίες των κριτών, των συμπαικτών της αλλά και του κόσμου.

Τόσο η εξωτερική της μεταμόρφωση ήταν πολύ καλή από το δυνατό team του Your Face Sounds Familiar, όσο και το ερμηνευτικό της αποτέλεσμα πλησίασε πολύ και το χειροκρότημα ήταν άφθονο. Η ίδια εμφανώς συγκινημένη έδειχνε να μην το πιστεύει!

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, μάλιστα, η παρουσιάστρια ποζάρει κοιτώντας λάγνα τον φωτογραφικό φακό μέσα από την πισίνα, φορώντας το ολόσωμο μαγιό της.

Να σημειώσουμε ότι σε μερικές από τις φωτογραφίες της υπάρχει και το όνομα του Νίκου Κοκλώνη, άρα είναι πολύ πιθανό το ταξίδι αυτό να έγινε για τηλεοπτικούς λόγους. Μένει να δούμε αν και τι θα εξομολογηθεί σε εκείνον για τα προσωπικά της...