Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο τους clip!

Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο τους clip!

https://www.instagram.com/p/BtQkMSPnLYI/

«Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» λέγεται το τραγούδι με το οποίο η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, 19 χρόνια μετά την τελευταία τους επιτυχία «Το Κάτι» και οι πρώτες φωτογραφίες από το music video είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το reunion της καταξιωμένης τραγουδίστριας με τον συνθέτη των επιτυχιών, τον οποίο η Καίτη ανακάλυψε το 1993 και για εκείνη έγραψε τα πρώτα του κομμάτια, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπλήξεων που ετοιμάζουν η τραγουδίστρια και η εταιρεία της, Panik Platinum, για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία.

To «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» μεταδίδεται ήδη από επιλεγμένα ραδιόφωνα όλης της χώρας και θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα στις 6 Φεβρουαρίου. Παράλληλα θα βγει και music video, το οποίο έχει ήδη γυριστεί! Άνθρωποι που επιμελήθηκαν το styling, όπως ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, αποκάλυψαν στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στις οποίες η τραγουδίστρια είναι -όπως πάντα- εντυπωσιακή και ποζάρει μπροστά από ένα vintage αυτοκίνητο φορώντας μία εκπληκτική δημιουργία του γνωστού Γάλλου σχεδιαστή Alexandre Vauthier.