SAG Awards 2019: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!(φωτορεπορταζ)

SAG Awards 2019: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!(φωτορεπορταζ)

Ενδεχομένως η πιο προσωπική τελετή απονομής βραβείων για την κλειστή κοινωνία του Hollywood, τα 25α βραβεία Screen Actors Guild (SAG) αναδεικνύουν τα καλύτερα performances σε τηλεόραση και κινηματογράφο, με την ψηφοφορία να γίνεται από τους ηθοποιούς για να τιμήσουν τους συναδέλφους τους στη βιομηχανία.

Τα κινηματογραφικά βραβεία μοιράστηκαν ανάμεσα στις υποψήφιες ταινίες, ωστόσο το «The Favourite» του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βραβείο.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η ταινία «Black Panther» που απέσπασε το βραβείο για την Καλύτερη Συνολικά Ερμηνεία σε Ταινία, ενώ νικητές των βραβείων Α’ ανδρικού ρόλου και Α’ γυναικείου ρόλου αντίστοιχα αναδείχθηκαν οι Rami Malek («Bohemian Rapsody») και Glenn Close («The Wife»). Η Emily Blunt συγκίνησε όταν ξέσπασε σε κλάμματα παίρνοντας το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Λίγο μετά τις Χρυσές Σφαίρες λοιπόν, τα φετινά βραβεία της Ένωσης Ηθοποιών Αμερικής διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον του σινεφίλ κοινού αλλά κι όσων απολαμβάνουν να παρατηρούν την λαμπερή παρέλαση που στήνεται συνήθως στο κόκκινο χαλί.

Πέρσι, τα SAG Awards, έγιναν στον απόηχο της βραδιάς των Golden Globes που έμεινε στην ιστορία με την διαμαρτυρία των μαύρων φορεμάτων και των κινημάτων #MeToo και #TimesUp. Ωστόσο, το κόκκινο χαλί της περασμένης χρονιάς ήταν αρκετά κομψό, χωρίς υπερβολές ή τολμηρές επιλογές.

Όσον αφορά στο φετινό, οι εμφανίσεις των celebrities κινήθηκαν στα “safe” – ίσως και λίγο χλιαρά- πλαίσια. Κάνοντας scroll down στις φωτογραφίες θα δείτε πολύ λευκό, μαύρο, μεταλλικές αποχρώσεις και ελάχιστο χρώμα. Υπήρξαν κομψές εμφανίσεις αλλά κι αρκετές που δεν παρουσίασαν κάποιο στιλιστικό ενδιαφέρον.