Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου – Παντρεύονται μέσα στο 2019!(video)

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου – Παντρεύονται μέσα στο 2019!(video)

Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτάς τους που η Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2019.

Αν και η σχέση τους µετράει λιγότερο από έξι µήνες, η τραγουδίστρια και ο παραολυμπιονίκης σύντροφός της, σύµφωνα µε δημοσίευμα της Real life, θα «επισφραγίσουν» τον έρωτά τους µε τον πιο όµορφο τρόπο. Πρόσφατα µάλιστα, µέσα στην περίοδο των εορτών, ο Ετεοκλής γνώρισε τους γονείς της Ελένης. «Η Ελένη και ο Ετεοκλής µε µαθηµατική ακρίβεια πάνε ολοταχώς για γάµο, αφού είναι πλασµένοι ο ένας για τον άλλον», τονίζει άνθρωπος από το περιβάλλον της όµορφης τραγουδίστριας και καταλήγει: «Είναι και οι δύο πολύ συγκροτηµένοι άνθρωποι, ξέρουν τι θέλουν και έχουν κάνει ήδη τα σχέδιά τους για το κοινό τους µέλλον».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω κοινών τους φίλων στο γυµναστήριο όπου πήγαιναν και οι δύο. Αµέσως έγινε ο προσωπικός της γυµναστής και άρχισαν να περνούν χρόνο µαζί, ανεβάζοντας καθηµερινά όµορφα στιγµιότυπα από τις προπονήσεις στα social media.

Οι φήµες ότι είναι το νέο ζευγάρι της πόλης επιβεβαιώθηκαν όταν ο Ετεοκλής µοιράστηκε µε τους διαδικτυακούς του φίλους,την τελευταία ηµέρα του Αυγούστου, ένα πολύ τρυφερό στιγµιότυπο ανάµεσα σε εκείνον και την Ελένη. Ηταν µία φωτογραφία όπου απεικονίζονταν οι δυο τους να φιλιούνται παθιασµένα στην παραλία.

Από τότε είναι αχώριστοι. Συγκατοίκησαν από την πρώτη κιόλας εβδοµάδα της σχέσης τους στο σπίτι της Ελένης στα νότια προάστια, ανεβάζουν συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες από την όµορφη καθηµερινότητά τους και πρόσφατα, µάλιστα, δηµιούργησαν και ένα κοινό κανάλι στο YouTube με το όνοµα «Mr & Mrs E».