Η Μέγκι για την τριάδα της φωτιάς: «Με την Εύη δεν έχω καθόλου επαφή!»

Η Μέγκι για την τριάδα της φωτιάς: «Με την Εύη δεν έχω καθόλου επαφή!»

Καλεσμένη στο «Happy Day» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Μέγκι Ντρίο. 

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε στα social media.

Όμως, τελικά τι συνέβη με την τριάδα της φωτιάς και ποια είναι σήμερα η σχέση της με τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου; «Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ(…) Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ της επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε», είπε η Μέγκι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί «έσπασε» η πολυσυζητημένη τριάδα. «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρξε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή», αποκάλυψε.