Η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα ξανά – Δείτε τι έφτιαξε!(φωτο)

Η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα ξανά – Δείτε τι έφτιαξε!(φωτο)

Τα τελευταία χρόνια μας αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπά τη μαγειρική και πόσο καλή είναι και στην κουζίνα, πέρα από την πίστα, την τηλεόραση και την δημιουργία εκλεκτών επιλογών στο Despina Vandi Collection!

Δεν είναι τυχαίο πως θα παρουσιάζει μια γαστρονομική ταξιδιωτική εκπομπή με το νέο έτος η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανέβασε στο Instagram ακόμα μια δημιουργία της.

Δείτε τι έφτιαξε και τι λέει για την σωστή διατροφή!

«Τα τελευταία χρονια έχω αλλάξει αρκετά στο πως αντιμετωπίζω την τροφή μου.Λατρευω το φαγητό τόσο το να το απολαμβάνω όσο και την διαδικασία της προετοιμασίας του!

Ωστόσο έχοντας διαβάσει αρκετά φροντίζω πια ο,τι τρώω να είναι απόλυτα ωφέλιμο για το σώμα μου και να μου δίνει την ενέργεια που χρειάζομαι!

Επειδή πολλές φορές με ρωτάτε τι τρώω , εδώ θα σας δώσω μια πολύ ωραία επιλογή πρωινου(κοιμήθηκα στις 6:45 όπως καταλαβαίνετε λόγω δουλειάς)!

Λοιπόν,έφτιαξα μια κρέπα -4 κ.σ φαγοπυρο και αμαρανθο και 1 ασπράδι αυγού- και έβαλα από πάνω γιαούρτι από γάλα καρύδας ,μύρτιλλα ,ρόδι,τσια,λιναροσπορο,ηλιόσπορο και κολοκυθοσπορο φουντούκια καρύδια και λίγο σιρόπι αγαύης!

Στα βιολογικά αλλα και σε κάποια σούπερ μάρκετ μπορεί να βρείτε αυτά που χρειάζονται!

Αντιμετωπιστε το φαγητό ως φάρμακο για το σώμα σας για μια καλύτερη ζωή!

Δε λέω ότι δεν υποκύπτω κάποιες φορές σε πειρασμούς!😂

Τις περισσότερες όμως φορές σκέφτομαι αν αυτό που τρώω αξίζει πέρα από τα λίγα δευτερόλεπτα ηδονής!

Αυτά,λίγο πριν καλωσορίσουμε το 2019!»