Jennifer Lopez: Το σέξι ατύχημα on camera και τα μηνύματα του Rodriguez από το μπάνιο!

Jennifer Lopez: Το σέξι ατύχημα on camera και τα μηνύματα του Rodriguez από το μπάνιο!

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres  βρέθηκε η Jennifer Lopez. Η Λατίνα σταρ αναστάτωσε για ακόμη μια φορά με τις αποκαλύψεις και το στιλιστικό της ατύχημα.

Ήθελε πάση θυσία να χορέψει. Δεν υπολόγιζε τον κορσέ.

Κανέναν δεν άφησε ασυγκίνητο το κούνημα της! Μέχρι και το σκίσιμο του φορέματος έφυγε από τη θέση του. Αφού είδαν εκατομμύρια φανς τα καλλίγραμμα πόδια της, η ίδια ως άψογη επαγγελματίας συνέχισε το σόου.

Με χορό κρατούν τον έρωτα τους καυτό ο Alex Rodriguez και η JLo Αυτά βλέπει ο καλός της και χάνει τη μπάλα. Ο Alex Rodriguez είναι σταρ του μπέιζμπολ αλλά για τη JLo έγινε και χορευτής

Λόπεζ: «Ο Rodriguez μου έστελνε μηνύματα από το μπάνιο στο πρώτο ραντεβού» Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην φίλη της Ellen DeGeneres πως ο σύντροφος της στην αρχή ήταν ντροπαλός

-Σου έστειλε μήνυμα ενώ ήταν στο μπάνιο;

- Στο πρώτο ραντεβού, ναι. Αυτό που έκανε ήταν χαριτωμένο… γλυκό . Δεν είναι τίποτα, απλώς την ώρα που τρώγαμε στην πρώτη μας συνάντηση, που για εκείνον δεν ήταν ραντεβού, πήγε στο μπάνιο και την ώρα που τον περίμενα βλέποντας το κινητό μου, έλαβα μήνυμα του που μου έγραφε «Είσαι σέξι». Δεν μπορούσε να το πει.

Τελικά το ζευγάρι κατέληξε γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα, έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα