Survivor: Το πάρτι της ένωσης, οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού και τα παρατράγουδα!(video)

Survivor: Το πάρτι της ένωσης, οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού και τα παρατράγουδα!(video)

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωση του ΣΚΑΪ και μάλιστα από πολλές απόψεις. Οι δυο ομάδες ενώθηκαν, τουλάχιστον ως προς την παραλία όπου μένουν στο νησί, και το γιόρτασαν όπως του έπρεπε!

Στο πάρτι της ένωσης, οι παίκτες και των δυο ομάδων ήταν σα να ξανασυστήθηκαν, τόσο μεταξύ τους όσο και στο τηλεοπτικό που «τρόμαξε» να τους γνωρίσει έτσι που τους είδε πλυμένους και γενικότερα «στολισμένους». Αφού ο φακός τους παρακολούθησε από κοντά σε όλη τη διαδικασία του ντους και του ντυσίματος, Διάσημοι και Μαχητές εμφανίστηκαν υπέρλαμπροι στον χώρο όπου θα τους φιλοξενούσε για τη γιορτή τους.

Εκεί τους υποδέχτηκε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος υποδέχτηκε και τον Γιώργο Λιανό, στα χέρια του οποίου τους άφησε για λίγο, μέχρι να τους ξανααναλάβει στο τραπέζι, όπου τους ανακοίνωσε όλο ενθουσιασμό το πολύ γεμάτο μενού που τους περίμενε!

Έφαγαν καλά οι παίκτες και μεταφέρθηκαν στον χώρο όπου είχε στηθεί η σκηνή για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός τραγουδιού που όλοι περίμεναν… Οι παίκτες τραγούδησαν και βαθμολόγησαν τους υπόλοιπους. Εντάξει… Κανείς δεν είπε πως είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν κρυφά ταλέντα. Και δεν έχουν… Δεν πειράζει! Έκαναν όλοι το καλύτερο που μπορούσαν. Ύστερα από μια βραδιά που για πολλούς μπορεί να φάνηκε μέχρι και «εφιαλτική», φιναλίστ αναδείχτηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που τραγούδησε τα «Σχοινιά» του Παντελίδη, το αφιέρωσε σε πρώην του και «έβαλε φωτιές», ο Στέλιος Κρητικός που τραγούδησε την μπαλάντα «Βροχή» -αφιερωμένη στην κόρη του και η Εύη Σαλαταφερίδου με το «Δεν Θέλω» των Μπλε, που πραγματικά εντυπωσίασε!