Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Ντάνου!(φωτο)

Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Ντάνου!(φωτο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως μετά από καιρό είναι ξανά ερωτευμένος με πρόσωπο μάλιστα που όλοι γνωρίζουμε.

Η ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου ως γνωστόν απασχολεί όλο και περισσότερες γυναίκες, με τις θαυμάστριες του να πληθύνονται μέρα με την ημέρα. Ο νικητής του Survivor από την περασμένη σεζόν ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, εδραιώνοντας τη παρουσία του στον χώρο με τη φετινή του παρουσία στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Ωστόσο εκτός από την εργατικότητά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος διακρίνεται και για τις ερωτικές του κατακτήσεις. Ο Ντάνος ως γνωστόν είναι ένας από τους πιο περιζήτητους άνδρες της σόουμπιζ, με την πλειοψηφία των γυναικών να ονειρεύεται τον όμορφο ηθοποιό. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» σε μία περίπτωση.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ντάνο να έχει σχέση με τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη. Η ξανθιά παρουσία με το απίστευτο μπούστο φαίνεται πως έχει κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με το ζευγάρι να είναι μαζί το τελευταίο διάστημα ζώντας στιγμές ευτυχίας. Μάλιστα όπως αναφέρει η Espresso, η Ράνια Κωστάκη πρόσφατα ετοίμασε πάρτι γενεθλίων στον Ντάνο χωρίς εκείνος να γνωρίζει απολύτως τίποτα.

Η Ράνια Κωστάκη γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις είναι διακαής πόθος όλου του ανδρικού πληθυσμού. Το αβυσσαλέο της ντεκολτέ πέραν της άκρως αισθησιακής της φωνής είναι το δυνατό της σημείο.