Συγκλονίζει έλληνας τραγουδιστής: Όταν έμαθα ότι είχα πολύποδα και έπρεπε να χειρουργηθώ για 40 λεπτά δεν μιλούσα!

Συγκλονίζει έλληνας τραγουδιστής: Όταν έμαθα ότι είχα πολύποδα και έπρεπε να χειρουργηθώ για 40 λεπτά δεν μιλούσα!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που πέρασε και την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και δεν είχε γίνει γνωστό.

Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Δεν ήθελα να με ρωτάνε όλοι γιατί σταμάτησα να τραγουδώ έναν – δύο μήνες και είχαμε πει με τους συνεργάτες μου να μην το βγάλουμε προς τα έξω. Τότε έκανα και το δίσκο μου. Ήμουν όλη μέρα στο στούντιο, οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν για εμένα. Μια εβδομάδα πριν είχα μάθει ότι έχω πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Λόγω κούρασης, λόγω παλινδρόμησης, επειδή τραγουδάω πάρα πολλά χρόνια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ πήγα απλώς για να δω τις φωνητικές μου χορδές, όπως κάνω πάντα. Μου είχε πει ο δάσκαλος της φωνητικής ότι κάτι ακούω το οποίο με προβληματίζει και μου είπε πήγαινε να δεις τον λαιμό σου και πήγα. Όταν μου είπε ο κύριος Παπάζογλου – μου το είπε με πάρα πολύ χαλαρό τρόπο γιατί είναι μια επέμβαση ρουτίνας για αυτούς ειδικά – «έχεις ένα πολύποδα, δεν είναι τίποτα, θα τον βγάλουμε αύριο μεθαύριο, πρέπει να του κάνουμε επέμβαση». Εκείνη την ώρα ήταν σοκ. Ήμουν με έναν συνεργάτη μου μαζί, μπήκαμε στο αυτοκίνητο, νομίζω γύρω στα 40 λεπτά δεν μιλούσαμε. Απλά οδηγούσα εγώ και δεν λέγαμε κουβέντα. Πάθαμε σοκ και οι δύο.

Ήμουν πολύ τυχερός γιατί και οι συνεργάτες μου και ο επιχειρηματίας, ο κύριος Μπερτάκης που συνεργαζόμουν τότε – συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ήμουν τυχερός γιατί τελειώναμε από το Φαντασία και θα ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα υπήρχε 1,5 -2 μήνες παύση, οπότε μπορούσα να κάνω και την επέμβαση, να περάσει ο χρόνος που χρειαζόταν για να γίνω καλά και να ξαναξεκινήσω. Φαντάσου να ήταν μέσα στο καλοκαίρι που θα είχαμε περιοδεία. Ο γιατρός μου είπε όταν θα φύγεις από εδώ θα κάνεις αφωνία και ακριβώς αυτό που πρέπει γιατί λίγο να πάει κάτι στραβά μετά τελείωσε.

Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος και αγχωμένος. Η μητέρα μου ήταν εκείνη που ήταν δίπλα μου συνέχεια και μου έλεγε «μην αγχώνεσαι, όλα τα πάνε καλά».