«Καταστρέφομαι»: Το νέο single του Ηλία Βρεττού!

«Καταστρέφομαι»: Το νέο single του Ηλία Βρεττού!

Ο Ηλίας Βρεττός μας παρουσιάζει το νέο του single, το «Καταστρέφομαι» και κάνει τη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα!

Τη μουσική του τραγουδιού, που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum, υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους ο Γιάννης Λιόντος. Μάλιστα, ο τίτλος του album προέκυψε από ένα στίχο του.

Το «Καταστρέφομαι» ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του μπήκε στις τάσεις του YouTube και μέχρι σήμερα «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο views. Επίσης, είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεσηκώνει στις εμφανίσεις του στο «Tokyo Athens Theater», ενώ πρόσφατα οι followers του στο Instagram το ψήφισαν για να γίνει το επόμενο video clip του.

Ο Ηλίας Βρεττός, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ετήσιο Top200 IFPI Airplay Chart για το 2018 και μπήκε στο Top20 των Ελλήνων χρηστών του Spotify για τη χρονιά που πέρασε, ερμηνεύει το «Καταστρέφομαι» και μας παρασύρει στον ανεβαστικό ρυθμό του!